Dogovorite termin

+385917268956

Pratite me online

Fit Body

Fit Body

250 kn/sat

Fit Body je trening prilagođen osobama koje se duže vremena nisu bavile fizičkim aktivnostima, zaposlene su, s brojnim obvezama i većinu vremena na poslu provode u sjedećem položaju:

   poduzetnici

  srednji i viši management

  programeri i dizajneri

   vozači, učitelji...

 
Zakažite termin

Life in Balance Aviron Fit

Life in Balance

250 kn/sat

Za osobe u zreloj dobi koje ne žele jak intenzitet vježbanja, možda su imale ili imaju određenih ograničavajućih faktora (ozljede, bolovi u pojedinim dijelovima tijela), ali žele se osjećati bolje:

   poduzetnici i manageri

  umirovljenici

   osobe koje se oporavljaju od ozljeda

  nekadašnji sportaši...

 
Zakažite termin

Group Workout Aviron Fit

Group Workout

250 kn/sat

Za osobe koje se bolje osjećaju dok vježbaju u društvu. Intenzitet vježbanja prilagođava se svakom individualnom članu skupine, ali idealno je da osobe imaju slične ciljeve:

   zaposleni pojedinci

  studenti

   osobe koje se nisu bavile sportom

  neaktivne osobe...

 
Zakažite termin

Fit Body

Transformacija za tri mjeseca.

250kn/sat

Life in Balance

Za osobe u zreloj dobi.

250kn/sat

Group Workout

Jedan termin - dvije osobe.

250kn/sat

Individualni trening 1:1

FB, LiB / 1 sat REDOVNA CIJENA 250 kn

Fit Body je trening prilagođen osobama koje se duže vremena nisu bavile fizičkim aktivnostima. Kroz razdoblje od tri mjeseca preoblikujemo tijelo uz vježbanje, pravilnu prehranu i skidamo višak kilograma. Life in Balance namijenjen je osobama u zreloj dobi koje žele unijeti dozu tjelesne aktivnosti u svakodnevicu i na taj način popraviti opće psihofizičko stanje.

FB, LiB / 12 treninga MAX VRIJEDNOST 1.800 kn

Optimalni broj mjesečnih treninga (Fit Body i Life in Balance) dolazi uz cjenovni popust u odnosu na plaćanje pojedinačnih sati.

FB, LiB/8 treninga + 4 cardio AKCIJA 1.600 kn

U ovom akcijskom paketu dolazi 8 individualnig treninga snage (fitness, sprave, utezi) i 4 komplementarna cardio treninga za još učinkovitije toplljenje potkožnog masnog tkiva. Sve to po uz najbolju cijenu.

Grupni trening 1:2

Group workout / 1 sat 250 kn

Osim što je bolje za motivaciju i disciplinu, vježbanje uz partnera je i povoljnije. Pronađite još jednu osobu koja je zainteresirana vježbati zajedno s vama i s njom podijelite i troškove. U dvoje je zabavnije.

Group workout / 12 treninga 1.500 kn/osoba

Za još veću uštedu - plaćajte mjesečni paket: optimalni broj skupnih mjesečnih treninga dolazi uz cjenovni popust u odnosu na plaćanje pojedinačnih sati.

Group workout / 8 treninga + 4 cardio AKCIJA 1.200 kn/osoba

Cjenovno najpovoljnija opcija treniranja uz osobnog trenera. Uz 8 treninga snage i 4 cardio treninga ostvarite sve zacrtane ciljeve.

TRAJANJE
Navedne cijene paketa su na bazi jednog mjeseca - termine treninga je potrebno iskoristiti unutar 5 tjedana od prvog treninga.
ČLANARINA
Cijena mjesečne članarine u teretani nije uključena u trošak osobnog trenera. Cijene članarine provjerite na web stranicama Gyms4you