Dogovorite termin

+385917268956

Pratite me online

 

 

 

 

 

Fit Body

400 kn/sat

Fit Body je trening prilagođen osobama koje se duže vremena nisu bavile fizičkim aktivnostima, zaposlene su, s brojnim obvezama i većinu vremena na poslu provode u sjedećem položaju:

   poduzetnici

  srednji i viši management

  programeri i dizajneri

   vozači, učitelji...

Zakažite termin
Life in Balance Aviron Fit

Life in Balance

400 kn/sat

Za osobe u zreloj dobi koje ne žele jak intenzitet vježbanja, možda su imale ili imaju određenih ograničavajućih faktora (ozljede, bolovi u pojedinim dijelovima tijela), ali žele se osjećati bolje:

   poduzetnici i manageri

  umirovljenici

   osobe koje se oporavljaju od ozljeda

  nekadašnji sportaši...

Zakažite termin

Group Workout Aviron Fit

Group Workout

400 kn/sat

Za osobe koje se bolje osjećaju dok vježbaju u društvu. Intenzitet vježbanja prilagođava se svakom individualnom članu skupine, ali idealno je da osobe imaju slične ciljeve:

   zaposleni pojedinci

  studenti

   osobe koje se nisu bavile sportom

  neaktivne osobe...

Zakažite termin

Fit Body

Transformacija za tri mjeseca.

400kn/sat

Life in Balance

Za osobe u zreloj dobi.

400kn/sat

Group Workout

Jedan termin - dvije osobe.

400kn/sat

Individualni trening 1:1

FB, LiB / 1 sat REDOVNA CIJENA 375kn / 50 €

Fit Body je trening prilagođen osobama koje se duže vremena nisu bavile fizičkim aktivnostima. Kroz razdoblje od tri mjeseca preoblikujemo tijelo uz vježbanje, pravilnu prehranu i skidamo višak kilograma. Life in Balance namijenjen je osobama u zreloj dobi koje žele unijeti dozu tjelesne aktivnosti u svakodnevicu i na taj način popraviti opće psihofizičko stanje.

FB, LiB / 12 treninga MAX VRIJEDNOST 4.500 kn

Optimalni broj mjesečnih treninga (Fit Body i Life in Balance) dolazi uz cjenovni popust u odnosu na plaćanje pojedinačnih sati.

FB, LiB/8 treninga AKCIJA 2.000 kn

U ovom akcijskom paketu dolazi 8 individualnig treninga snage (fitness, sprave, utezi) za sve one koji ne mogu odvojiti više od 8 termina mjesečno za vježbanje. Manje treninga - jednaka učinkovitost. Sve to uz najbolju cijenu.

Grupni trening 1:2

Group workout / 1 sat 400 kn

Osim što je bolje za motivaciju i disciplinu, vježbanje uz partnera je i povoljnije. Pronađite još jednu osobu koja je zainteresirana vježbati zajedno s vama i s njom podijelite i troškove. U dvoje je zabavnije.

Group workout / 12 treninga 2.400 kn/osoba

Za još veću uštedu - plaćajte mjesečni paket: optimalni broj skupnih mjesečnih treninga dolazi uz cjenovni popust u odnosu na plaćanje pojedinačnih sati.

Group workout / 8 treninga AKCIJA 1.600 kn/osoba

Cjenovno najpovoljnija opcija treniranja uz osobnog trenera. Uz 8 prilagođenih treninga snage ostvarite sve zacrtane ciljeve.

TRAJANJE
Navedne cijene paketa su na bazi jednog mjeseca - termine treninga je potrebno iskoristiti unutar 5 tjedana od prvog treninga.
ČLANARINA
Cijena mjesečne članarine u teretani nije uključena u trošak osobnog trenera.